4-ElementZ


Het merk 4-Elementz van Design2Chill kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit loungemeubelen tegen aantrekkelijke prijzen.

4-Elementz is het zusje van het merk Design2Chill. Kwalitatief identiek. Er zijn dezelfde materialen en dezelfde constructies gebruikt.

We hebben voor dit merk een aantal keuzes gemaakt, zodat 4-Elementz prijstechnisch zeer aantrekkelijk is én snel leverbaar is.

Collectie 4-ElementZ
De collectie van dit merk bestaat uit de populaire: ‘DUBAI’, ‘IBIZA’, 'AMSTERDAM', ‘MALTA’ en 'LUNA'. Stuk voor stuk loungemeubelen met klasse waar comfort voorop staat. De series bestaan uit losse componenten, zodat u zelf uw loungemeubel samenstelt. Perfect passend in uw tuin, veranda of serre. Wist u dat de loungemeubelen van 4-Elementz ook vaak binnen gebruikt worden? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Tal van accessoires
Ook aan de accessoires is gedacht! Maak uw loungemeubel compleet met een serveplate, sierkussens of beschermhoezen. De serveplates zijn tevens verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren of in geborsteld aluminium. Voor de perfecte look!

4-Elementz bekijken in Experience Centre Druten
Benieuwd naar de loungemeubelen van het merk 4-Elementz? Zoek een winkel bij u in de buurt of bezoek het Experience Center in Druten. Hier is de gehele collectie te bewonderen, 7 dagen per week geopend. Graag vragen wij u om vooraf een afspraak te maken via E-mail of telefoon: +31 (0)85 75 000 44

De kenmerken van 4-Elementz

Snel leverbaar in heel Europa, maximaal 4 weken

Perfecte kwaliteit

Gemaakt voor permanent buitengebruik

Ideaal voor de projectmarkt

Focus op standaardmodellen, geen maatwerk

Keuze uit 10 populaire Sunbrella kleuren

100% Nederlands merk